DAKISOLATIE

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

DAKISOLATIE OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

Zowel binnenzijde als buitenzijde dak kan geïsoleerd worden. Een andere optie is om de zoldervloer te isoleren (de zolder zelf blijft dan wel koud). Zowel binnenzijde als buitenzijde dak kan geïsoleerd worden. Een andere optie is om de zoldervloer te isoleren (de zolder zelf blijft dan wel koud).
 • Dak isoleren heel rendabel

 • Hogere woningwaarde & gunstiger Energielabel

 • 650 euro kostenbesparing per jaar door dakisolatie

Dakisolatie

Wilt u dakisolatie vergelijken, of een offerte voor dakisolatie ontvangen? Vul het online formulier in, zodat 1 - 6 specialisten uit de regio u direct een vrijblijvende offerte uit kunnen brengen. Geef zo duidelijk mogen aan waar u naar op zoek bent met betrekking tot de dakisolatie, zodat men zich daar een goed beeld van kan vormen. Uiteraard kunt u de materialen van dakisolatie vergelijken om een idee te krijgen, maar kijk ook naar de toepassing en verwarming, de buigzaamheid en bijvoorbeeld de verschillende technische waarden die van toepassing zijn.

Materialen vergelijken

U kunt dakisolatie vergelijken door naar de verschillende materialen en merken te kijken. Specialisten kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over Isovlas, Steico flex en Pavaflex. Verder kunt u kijken naar producten als Pavaterm, Doscha, Multipo en Ecose. Houd er rekening mee dat de verschillende materialen over het algemeen geschikt zijn voor bijvoorbeeld zowel het dak, de wand als eventueel de vloer. Pavaterm is ook geschikt voor de isolatie van de vloer, Multipor is aan de andere kant vooral geschikt voor de isolatie van het plafond. Op die manier kunt u dakisolatie vergelijken en een goed beeld krijgen van waar u rekening mee dient te houden.

Toepassingen en verwerking

Let altijd goed op de mogelijkheden qua toepassing en verwerking. U maakt met Isovlas bijvoorbeeld gebruik van vlas, dat u kunt gebruiken om het dak of een wand te isoleren. Een materiaal als Pavaflex is aan de andere kant gemaakt van een houtvezel, maar is ook geschikt voor het dak en de wand. Ecose is glaswol, waardoor u kiest voor een totaal ander materiaal. Qua verwerking kunt u Isovlas, Ecose, Steico flex en Pavaflex kwijt in een houtconstructie. Doscha en Multipor plaatst u tegen de wand, dus houd rekening met een andere manier van aanbrengen.

Buigzaamheid en leveringsvorm

Let verder goed op de leveringsvorm, bijvoorbeeld om na te gaan hoeveel u van een bepaald materiaal nodig heeft. Wilt u gebruik maken van Ecose of Pavaterm? Dan valt het vooraf niet mee om daar een bepaalde leveringsvorm aan te koppelen, waardoor de specialist wat meer informatie van u nodig zal hebben. U kunt een offerte voor dakisolatie aanvragen door duidelijk aan te geven waar het om gaat. Houd tevens rekening met de buigzaamheid, zodat u het materiaal goed kunt plaatsen. Pavaterm en Multipor zijn bijvoorbeeld niet buigzaam, terwijl Ecose, Isovlas en Doscha zeer buigzaam zijn. Dit is van belang voor de plaatsing van het materiaal, op de plaats die u wenst.

Technische waarden dakisolatie

Tenslotte kunt u dakisolatie vergelijken door goed te kijken naar de verschillende technische waarden. Let bijvoorbeeld goed op de lambda-waarde die staat voor de warmtegeleiding, de C-waarde die staat voor de warmteopslag en de U-waarde die staat voor de damp-openheid. Tenslotte kunt u denken aan de Alpha-waarde, die staat voor de geluidsabsorptie van het materiaal. U kunt op die manier dakisolatie vergelijken en een offerte voor dakisolatie aanvragen, zodat u weet waar u qua kosten en mogelijkheden aan toe bent.


NIEUW: SUBSIDIE ENERGIEBESPARING EIGEN HUIS

Naam subsidieregeling  Subsidie Energiebesparing Eigen Huis
Voor wie Particuliere eigenaren van een woning
Omschrijving   Bij deze subsidie worden bedragen verstrekt per m2 geïsoleerd oppervlakte.
Looptijd 15 september 2016 tm 31 december 2018
Werkzaamheden

Dakisolatie
Gevelisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte Isolatie/Bodemisolatie
Aanbrengen Hoogrendementsglas (HR+ glas)

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Het isoleren van daken

Isoleren van schuine en platte daken Isoleren van schuine en platte daken
Warm in de winter, koel in de zomer. Warm in de winter, koel in de zomer.
Vakkundige montage Vakkundige montage

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704