SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

Privacy

Hier kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Over privacy

Wanneer u gebruik maakt van onze website en bijvoorbeeld offertes aanvraagt, dan wilt u vanzelfsprekend dat wij zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan. In deze privacyverklaring wordt precies uitgelegd welke persoonlijke gegevens we verwerken, met welk doel we ze gebruiken, hoe we die persoonlijke gegevens precies verwerken en welke rechten u heeft.

Onze privacyverklaring is gebaseerd op de meest recente Nederlands en Europese Wetgeving op dat gebied, de zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke van kracht werd op 25 mei 2018.

Kortom, op deze pagina kunt u in duidelijke taal lezen hoe  wij – Greyventure BV – omgaan met uw persoonsgegevens op deze website.

Allereerst: wie zijn wij?

Deze website wordt beheerd en geëxploiteerd door Greyventure BV, een internetbedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van online informatie over onder meer allerlei bouw- en verbouwonderwerpen. Op de websites van Greyventure BV kunt u niet alleen informatie vinden, maar u kunt ook online offertes aanvragen.

Onze gegevens zijn:

·        Greyventure BV

·        Aston Martinlaan 56

·        3261 NB Oud-Beijerland

·        KvK-nr 51797704

·        info@greyventure.nl

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen u graag met uw vragen. U kunt contact opnemen met ons via bovenstaand e-mail adres.

Het online aanvragen van offertes

Greyventure BV exploiteert en beheert deze website en biedt de mogelijkheid offertes aan te vragen middels een online offerteaanvraag formulier. Dit online offerteaanvraag formulier is niet van Greyventure BV, maar van één van onze partners. Hun online offerteaanvraag formulier wordt op onze website weergegeven via een zogenaamd Iframe.

Een Iframe is een stukje HTML-code dat een frame uit een andere website op kan roepen. Het offerteaanvraagformulier is dus in feite een stukje website van één van onze partners (zie het volgende artikel). Het formulier dat u invult, vult u in feite in op de website van één van onze partners. Wij krijgen daarom niet de beschikking over uw persoonsgegevens.

Het online formulier met uw persoonsgegevens wordt door onze partner in behandeling genomen. Na een controle op de juistheid en compleetheid van de gegevens verstrekken zij uw gegevens aan maximaal 4 tot 6 gespecialiseerde bedrijven die u op basis van uw offerteaanvraag formulier een  gratis en volstrekt vrijblijvende offerte zullen aanbieden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de procedures van onze partners alsmede zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de offertes die u zult ontvangen via de bij hen aangesloten bedrijven. (zie verder onze disclaimer).

Partners

Greyventure BV werkt samen met enkele grote landelijk werkende partners zoals  bijvoorbeeld Skydreams BV en Valideas. Deze marketingbedrijven verwerken uw persoonsgegevens en dragen zorg voor de overdracht aan het netwerk van uitvoerende bedrijven dat bij hen is aangesloten. De formulieren op deze website zijn van alle drie de bovengenoemde partners. Meer informatie over het privacybeleid van Valideas vindt u op www.valideas.nl/privacy. Informatie over het privacybeleid privacybeleid van Skydreams vindt u hier www.homedeal.nl/privacy/

Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Wij verwerken geen persoonsgegevens van u. Uw aanvraag en persoonsgegevens worden – middels het Iframe – rechtstreeks verzonden aan onze partner. Greyventure BV krijgt niet de inzage of beschikking over uw persoonsgegevens. Wel krijgt Greyventure BV een offerteaanvraag-bevestiging, zonder de persoonsgegevens of specifieke informatie over de aanvraag. Deze offerteaanvraag-bevestiging verwijderen wij binnen 3 maanden van onze beveiligde database.

Inzake bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers en offerte-aanvragers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogden, echter kunnen wij niet controleren of een bezoeker 16 jaar of ouder is. Ons advies aan ouders of voogden is om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming.

Uw recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

U heeft recht op inzage van uw persoonsgegevens die u via het Iframe in het formulier hebt ingevuld. Daarnaast mag u de persoonsgegevens wijzigen of laten verwijderen. Door ons een e-mail te sturen via info@greyventure.nl zullen wij u in contact brengen met de betreffende marketingpartner.

Geldigheid privacyverklaring

De privacyverklaring die u momenteel leest heeft alleen betrekking op deze website en niet op de websites van derden zoals van onze afnemers of van de bij hen aangesloten bedrijven waarvan u vrijblijvende offertes gaat ontvangen.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Bent u het niet eens met de wijze waarop wij of onze partners omgaan met uw persoonsgegevens? Dan kunt u een klacht indienen bij www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Wat zijn cookies ?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat doen wij met cookies ?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking Cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’ op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e- mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Google Analytics Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Cookies verwijderen en uitschakelen

Heeft u de behoefte om cookies uit te schakelen of te verwijderen? Dat kunt u instellen via uw browser.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Dan kunt u via info@greyventure.nl contact met ons opnemen. Wij zullen dan binnen enkele werkdagen op uw bericht reageren. Uw bericht wordt binnen 30 dagen verwijderd. Uw gegevens zullen met niemand gedeeld worden.

Geldigheid privacyverklaring

De privacyverklaring die u momenteel leest heeft alleen betrekking op deze website en niet op de websites van derden zoals van bedrijven waarvan u vrijblijvende offertes gaat ontvangen.

Kan deze privacyverklaring wijzigen?

Ja, wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen. Wij adviseren u daarom de privacyverklaring te bekijken elke keer indien u gebruik maakt van deze website.

Datum laatste wijziging:

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen