SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

Uitvaartondernemingen

Bespaar fors op een crematie of een begrafenis door uitvaartondernemingen met elkaar te vergelijken.

hier kunt u alle benodigde informatie vinden zodat u de uitvaartonderneming kunt kiezen die het beste bij u past

Huren van uitvaartcentrum

Informatie over uitvaart

Er moet veel geregeld worden door nabestaanden indien iemand komt te overlijden. Van overheidswege uit is het verplicht om binnen 6 werkdagen een overledene te begraven of te cremeren. Binnen die periode moet niet alleen de complete uitvaart geregeld worden, maar zijn er tal van juridische, financiële en verzekeringszaken die snel afgehandeld moeten worden. Een uitvaart is daarnaast een buitengewoon kostbare aangelegenheid en in de laatste jaren is het de normaalste zaak ter wereld geworden om ook hier kosten te vergelijken.

Wat doet een uitvaartonderneming?

Zonder uitvaartonderneming c.q. begrafenisondernemer zal het heel moeilijk worden om een uitvaart bijtijds te regelen. Crematoria verhuren bijvoorbeeld het grootste deel van hun capaciteit aan uitvaartondernemingen waardoor het moeilijk is om zelf afspraken te maken. Een uitvaartonderneming zorgt ook voor steun en richting tijdens deze moeilijke en zeer hectische dagen. Ook op het gebied van juridische en financiële zaken die geregeld moeten worden adviseren zij. Een uitvaartondernemer biedt totaalpakketten aan voor zowel begrafenis als crematie en binnen die pakketten is er ruimte voor eigen invulling. Indien een overledene van te voren de uitvaartwensen kenbaar heeft gemaakt kan dat door een uitvaartonderneming geregeld worden. Veelal heeft u met 1 vast contactpersoon te maken.

Begraven duurder dan cremeren

Gemiddeld genomen kiest 65% voor een crematie in plaats van een begrafenis. Naast andere redenen is kostenbesparing een belangrijke reden daarvoor. De grond waarin men begraven wordt, wordt namelijk “gepacht” van de betreffende gemeente voor periodes van 20 tot 30 jaar. Deze pacht- of grafkosten dienen in 1 keer vooruitbetaald te worden en na 20 of 30 jaar (indien wenselijk) weer verlengd en betaald te worden. Naast dit grote verschil zijn er tussen een crematie en begrafenis qua plechtigheid niet veel verschillen. Ook in geval van crematie kan men kiezen voor blijvende herinneringen zoals standbeelden, urnen en andere objecten waarin de as van de overledene bewaard kan worden. Elk onderdeel van een begrafenis of crematie heeft een kostenconsequentie. In geval van een begrafenis zijn de hoogte van de grafkosten sterk afhankelijk van de gemeente (Randstad is duurder dan de provincie) en van het onderhoud van de begraafplaats waar de overledene begraven zal worden. Gemiddeld is een begrafenis zo’n 15% tot 25% duurder dan een crematie.

Vervoer is vaak een forse kostenpost

Besparen door offertevergelijking

Door opkomst van het internet zijn diverse branches veel opener geworden over prijsstellingen zoals notarissen en de uitvaartbranche. Kosten kunnen daardoor veel eenvoudiger vergeleken worden. Waar voorheen automatisch gekozen werd voor de lokale uitvaartondernemer is er nu veel meer keuze.

Er zijn zelf landelijk werkende uitvaartondernemingen die scherpe tarieven aanbieden. Door het compleet invullen van het formulier aan de rechterzijde kunt u uw wensen kenbaar maken en door te klikken op “offertes ontvangen” vraagt u automatisch informatie en offertes aan bij meerdere partijen tegelijkertijd.

Binnen enkele dagen ontvangt u de gewenste offertes op maat en informatie. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend: u bent tot niets verplicht. Indien gewenst kunt u van één van de aanbiedingen gebruik maken.

U bespaart op een begrafenis of uitvaart al snel minimaal       € 500,- dus het is zeker de moeite waard!

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Een uitvaart kost veel geld; besparen door vergelijken loont

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen