SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

Stratenmakers

Bespaar fors op bestratingswerk of op het ontwerp van uw tuin of terras door hier stratenmakers met elkaar te vergelijken.

vergelijken = besparen, soms tot wel 45%

Alle steensoorten en afmetingen

Informatie over bestratingswerk

U kunt stratenmakers vergelijken door rekening te houden met het ontwerp van de tuin, de betegeling waar u gebruik van wilt maken en de sierbestrating die u eventueel aan wilt laten brengen. Kijk onder andere goed naar de materialen die de stratenmakers zullen leveren, of koop dit zelf in en laat alleen een offerte opstellen voor het bestratingswerk. Op die manier zorgt u ervoor dat u een goede stratenmaker de opdracht kunt geven, u een eerlijke prijs betaalt en u kunt rekenen op bestrating waar u de komende jaren zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Ontwerp van de tuin

U kunt de stratenmakers vergelijken door zelf een ontwerp van de tuin te maken en hen door middel van een offerte te vragen wat het u zou kosten dat te laten realiseren. U kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om het ontwerp volledig uit handen te geven en een complete offerte voor het bestratingswerk aan te vragen. In dat geval dient u ook de ontwerpen te beoordelen en na te gaan welke u het meest aanspreekt.

Betegeling en materialen

Met het oog op de betegeling die de stratenmaker aan zal brengen is het onder andere van belang om goed naar de kwaliteit te kijken. U kunt de stratenmakers vergelijken door een offerte aan te vragen inclusief de levering van de materialen. U kunt aan de andere kant besluiten om de materialen zelf aan te schaffen en deze via de stratenmaker af te leveren. Op die manier bent u zeker van een goede kwaliteit, maar loopt u aan de andere kant wellicht een korting mis waar de stratenmaker voor kan zorgen. Vraag wat dat betreft een offerte aan inclusief de betegeling en eventueel een exemplaar zonder de betegeling, om vervolgens handmatig de kosten voor de materialen bij het totaal op te tellen.

Grondwerk, ontwerp, leggen, drainage behoort ook tot de werkzaamheden van een stratenmaker

Sierbestrating vergelijken

Verder kunt u de stratenmakers vergelijken door goed te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van sierbestrating. Wilt u een specifiek patroon laten leggen, of gebruik maken van een bijzonder type steen? De kans is groot dat dit extra kosten met zich meebrengt, waardoor het van belang is om de offertes voor stratenmakers te vergelijken. Vraag daarnaast om enkele referenties, op basis waarvan u na kunt gaan of de stratenmaker u ook met het patroon op een goede manier van dienst kan zijn.

Hoogwaardige kwaliteit met garantie

Offerte van stratenmakers

Vraag 1 – 6 offertes van stratenmakers aan via onze website, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is en met welke kosten u rekening dient te houden. Vergelijk de stratenmakers op basis van de kosten die ze u in rekening brengen, maar ook op basis van het aanleggen van de fundering, het egaliseren, het leveren en leggen en eventueel het advies waar u op kunt rekenen. U krijgt op die manier een goed beeld van de kwaliteit die de stratenmakers kunnen leveren, zodat u de tuin op een professionele manier aan kunt laten leggen.

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen