SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

bemiddeling / mediation

Heeft u een familie, zakelijk of relatieconflict en komt u er samen niet direct uit? Dan is professionele bemiddeling / mediaton een oplossing.

bemiddeling / mediation is goedkoper dan een een rechtsgang en meestal ook effectiever

Een conflict binnen de familie? Een gecertificeerde mediator kan u snel en effectief helpen.

Bemiddeling / Mediation

Bemiddeling of  mediation (de veelgebruikte Engels term voor mediation) heeft in Nederland in de afgelopen 10 jaar snel aan terrein gewonnen. In plaats van dure advocaten in te huren en een langdurige rechtsprocedure te beginnen, wordt gekozen voor een onafhankelijke mediator.

Wat doet een mediator precies?

Een mediator is een professioneel en onafhankelijk bemiddelaar en heeft opleidingen gevolgd met als doel om via gezamenlijk overleg (onder leiding van de mediator) tot oplossingen te komen. De mediator bewaakt het proces, begeleidt de gesprekken en legt oplossingen juridisch vast.

Voor wat voor soort conflicten is professionele bemiddeling geschikt?

In feite kan voor elk soort conflict (ook om conflicten te voorkomen) een bemiddelaar of mediator worden ingeschakeld. Veel voorkomende conflicten waarvoor mediation wordt ingeschakeld zijn:

 • echtscheiding
 • co ouderschap van de kinderen
 • nalatenschapsconflicten
 • arbeidsconflicten
 • bouw- en verbouwconflicten
 • overige persoonlijke en zakelijke conflicten

 

Fors besparen op advocaatkosten dankzij professionele bemiddeling!

Wat zijn de voordelen van bemiddeling / mediation?

Niemand vindt conflicten prettig, maar indien ze ontstaan of gaan ontstaan is het het beste om het conflict zo snel mogelijk op te lossen. Indien alle partijen het eens zijn over het inhuren van een mediator dan voorkomt dat dat elke partij zelf een advocaat inschakelt waardoor de kosten minimaal dubbel zo hoog worden. Naast de besparing op juridische kosten verloopt mediation ook veel sneller dan een juridische procedure. En als derde grote voordeel kan genoemd worden dat het veel stress, energie en zorgen bespaart doordat het conflict goedkoper en sneller wordt opgelost.

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Wat kost een mediator gemiddeld?

Omdat beide partijen de mediator betalen (vaak 50%-50%, maar kan ook anders bepaald worden) is een mediator altijd goedkoper dan 2 advocaten.  Algemene kosten bepalen is lastig voor bemiddeling omdat niet elke kwestie hetzelfde is. Ook een uurtarief zegt nog niets, want de ene mediator zal sneller tot een eindresultaat komen dan de ander en daardoor goedkoper zijn.

Via Snelgratisvergelijken.nl kunt u een indicatie van de kosten voor bemiddeling aanvragen bij verschillende gespecialiseerde mediators.

Waar vind ik een geschikte bemiddelaar / mediator?

Veel mediators hebben zich gespecialiseerd in het bemiddelen van bepaalde soorten conflicten. Zo zijn er mediators echtscheidingen, maar ook mediators arbeidsconflicten. Er bestaan daarnaast landelijke verenigingen van mediators die zich hebben verenigd in de Mediatorsfederatie Nederland. Een goede mediator staat geregistreerd, heeft opleidingen voor bemiddeling gevolgd en beschikt over ruime ervaring, maar nog belangrijker is dat u en uw tegenpartij voldoende vertrouwen moeten hebben in de mediator. Via Snelgratisvergelijken.nl kunt u op eenvoudige wijze informatie en tarieven opvragen bij aangesloten mediators (dekking in heel Nederland, specialisten op elk gebied). Indien u het online formulier op deze bladzijde invult en op verzenden klikt zult u binnen enkele werkdagen informatie van meerdere mediators ontvangen alsmede ook de tarieven.

   

  Een mediator wordt doorgaans gezamelijk door alle partijen betaald.

  Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

  Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

  Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

  Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

  HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

  Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

  VERGELIJKEN = BESPAREN

  Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

  Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

  Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

  Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

  Landelijke dekking van specialisten

  DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

  Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

  “Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

  “Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

  “De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

  “Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

  “Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

  “Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

  Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

  Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

  Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

  snelgratisvergelijken.nl

  Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

  Snelgratisvergelijken.nl

  Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

  Snel gratis vergelijken en besparen