SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

Aanbouw

Denkt u na over een aanbouw of uitbouw aan de woning? Via Snelgratisvergelijken.nl ontvangt u snel de scherpste aanbiedingen.

Een aanbouw is de goedkoopste manier om uw woonruimte uit te breiden.

Fraai metselwerk met goede isolatie

Informatie over aanbouw/uitbouw woning

Denkt u na over een aanbouw of uitbouw aan de woning en wilt u daarvan de kosten vergelijken? U kunt meerdere offertes voor een aanbouw aan de woning aanvragen en deze qua kosten en materialen op een rij zetten. Ga uit van het doel dat u voor ogen heeft en zet daar de kosten aan de andere kant tegenover. U kunt kiezen voor een aanbouw bij de keuken of juist van de woonkamer, afhankelijk van wat u met de aanbouw aan de woning wilt bereiken.

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Type aanbouw aan de woning

U kunt een aanbouw van de woning vergelijken door uit te gaan van het doel dat u voor ogen heeft en de voordelen van de verschillende mogelijkheden op een rij te zetten. Bent u bijvoorbeeld van plan om de keuken uit te bouwen? Ga dan na waar de aansluitingen komen te zitten en hoe de lichtinval zal zijn, op basis van de plannen van de verschillende aannemers die u een offerte voor de aanbouw van de woning uitbrengen. Vergelijk 1 – 6 offertes, zodat u via de specialisten uit de buurt een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is.

Energiezuinige beglazing en kozijnen

Ruimte van aanbouw woning vergelijken

Denkt u na over de aanbouw aan uw woning, maar wilt u de mogelijkheden vergelijken om na te gaan hoeveel vierkante meter u aan dient te laten bouwen? Een paar vierkante meter extra klinkt wellicht niet als een flinke ruimte, maar de netto extra ruimte die u daarmee creëert kan net het verschil maken tussen een te krappe en een heerlijk ruime woonkamer of keuken. Laat de aannemers en specialisten u een offerte uitbrengen en op dit gebied advies geven. U kunt de aanbouw van de woning door uit te gaan van de prijs en de netto ruimte die u erbij zal krijgen.

Aanbouw of serre

Wilt u gebruik maken van een aanbouw aan de woning, of denkt u eventueel na over een serre aan de woning? Dit is een minder ingrijpende verbouwing, waardoor de kosten doorgaans een stuk lager uit zullen vallen. Vraag 1 – 6 offertes aan voor zowel de aanbouw aan de woning als een serre, en vergelijk deze mogelijkheden. U kunt op die manier een keuze maken. Houd er rekening mee dat een serre een minder goede isolatie op zal leveren, maar aan de andere kant zorgt voor meer licht in de kamer.

Verruimt de woning en verhoogt de verkoopwaarde

Meerwaarde van een aanbouw aan de woning

Een aanbouw aan de woning leidt tot een belangrijke meerwaarde, waardoor u een investering doet. U kunt de aanbouw aan de woning vergelijken op basis van de prijs en de kwaliteit. Een grotere investering kan de moeite waard zijn, wanneer dit de waarde van de woning verder zal vergroten. U zorgt met de aanbouw aan uw woning voor een gevoel van lucht en licht, meer daglicht in de kamer en bijvoorbeeld de mogelijkheid om de keuken uit te breiden of een grotere zithoek te kopen. Ga uit van het doel dat u voor ogen heeft en vergelijk de 1 – 6 offertes voor de aanbouw van de woning om een goede keuze te maken.

Subsidie- en financieringsmogelijkheden

BTW-verlaging bij woningisolatie

Deze regeling houdt concreet in dat u geen 21 % btw betaalt over de verrichte werkzaamheden inclusief materialen, maar slechts 9 %: een besparing van 12 % dus. Het betreft het aanbrengen van energiebesparend isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken van woningen ouder dan 2 jaar. Werkzaamheden betreffen onder meer bodemisolatie,  dubbel glas/isolatieglas, gevelisolatie, kruipruimte isolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie.  De regeling heeft een onbepaalde looptijd.

BTW-verlaging bij schilderen, stukadoren en behangen

Het schilderen, stukadoren en behangen van woningen die ouder zijn dan 2 jaar vallen onder het 9% btw tarief. Dat betekent dat u niet 21% btw betaalt over de arbeidskosten,  maar slechts 9% btw, een besparing c.q. verkapte subsidie van 12%! De regeling heeft (vooralsnog) een onbepaalde looptijd.

Energiebespaarlening

Met de gunstige Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds kunt u energiebesparende maatregelen voor uw woning financieren. Meer wooncomfort, lagere energielasten, waardebehoud– of vermeerdering van uw woning en u draagt een steentje bij aan het milieu.

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen