SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

makelaars

Bent u van plan uw woning of bedrijfspand te verkopen of te verhuren? Of heeft u interesse in de aankoop van een woning? Vind hier welke makelaar u het beste van dienst kan zijn.

Via snelgratisvergelijken.nl vindt u snel de goedkoopste makelaar in uw regio.

Informatie over makelaars

Wilt u makelaars vergelijken, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten waar u rekening mee dient te houden?

Een goede makelaar kent de (lokale) markt zeer goed, doet vooronderzoek en kan u op efficiënte wijze van dienst zijn bij presentatie, bezichtigingen, onderhandelingen en opstellen van contracten etc.

Het is vaak verstandig met een erkende NVM makelaar of een VBO makelaar in zee te gaan. NVM is de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs en VBO is de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs.

Fors besparen op makelaarskosten door vergelijken van tarieven en courtages

Wat doet een verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar kan u helpen met de verkoop van uw woning of bedrijfspand. Wat is een goede vraagprijs? Wat doen soortgelijke panden bij u in de regio? Daarnaast zorgt de makelaar voor professionele foto’s zodat de presentatie van uw pand optimaal tot zijn recht komt op internet.

Indien u wenst kan de makelaar ook de bezichtigingen en de eventuele daaruit voortvloeiende onderhandelingen voor u doen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Eigenlijk handelt een makelaar alle zaken af vanaf het moment dat u uw pand te koop wilt zetten tot aan de overdracht bij de notaris.

De verkoopmakelaar rekent voor deze werkzaamheden een bepaald courtage; een bepaald percentage van de verkoopprijs van het pand. Dit percentage kan per makelaar variëren. Als we kijken naar 2019 dan ligt de gemiddelde courtage tussen de 1,25% en de 2,25% dus wat u kwijt bent aan een makelaar kan behoorlijk verschillen!

Wenst u een goede makelaar, maar wilt u er aan de andere kant zeker van zijn dat u een scherpe prijs betaalt?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen en die goed met elkaar te vergelijken.

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Op zoek naar een aankoop, verkoop of verhuur makelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar schakelt u in als u een woning of bedrijfspand wilt kopen. De makelaar kan u helpen met zoeken naar geschikte objecten, bepalen of de vraagprijs realistisch is, bepalen hoe de bouwtechnische staat van het onroerend goed is, onderhandelen over de prijs met de verkopende partij etc.

Voor deze werkzaamheden rekent de aankoopmakelaar een courtage; een bepaald percentage van de aankoopsom. Dit courtage kan per makelaar aanzienlijk verschillen, dus het is aan te raden meerdere offertes aan te vragen; u kunt op deze manier zeker geld besparen!

Zowel voor zakelijk als particulier

Wat doet een verhuurmakelaar

Heeft u een woning, appartement of bedrijfspand dat u wilt gaan verhuren? Dan wilt u natuurlijk geen of een zo kort mogelijke leegstand hebben, want anders mist u een hoop inkomsten. Daarnaast wilt u goede, betrouwbare huurders hebben die op tijd hun huur betalen, uw pand netjes houden en geen illegale activiteiten uitvoeren.

Een verhuurmakelaar bemiddelt tussen u als verhuurder en potentiële huurders. De verhuurmakelaar kent de markt goed, weet wat de huurprijzen in de regio doen, zijn op de hoogte van de laatste regelgeving en screenen potentiële huurders. 

Indien u wenst kan de verhuurmakelaar ook de betalingen van de huurder incasseren en optreden als tussenpersoon indien er klachten zijn en/of als er onderhoud gepleegd moet worden. 

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen