SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

Waterkoelers

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar zo’n heerlijk verfrissende waterkoeler? Vind hier welke waterkoeler leverancier u het beste van dienst kan zijn.

Via snelgratisvergelijken.nl vindt u snel de goedkoopste waterkoeler leverancier in uw regio.

Op zoek naar een waterkoeler?

Over waterkoelers

Waterkoelers worden voornamelijk voor zakelijk gebruik aangeschaft alhoewel het ook voorkomt dat waterkoelers in privé gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan waterkoelers op kantoor, in de kantine, in de wachtkamer, op scholen of bij de kapper.

De laatste jaren is “gezondheid” een hot item en daar valt het drinken van water ook onder. Daarnaast bespaart u met een waterkoeler een hoop plastic flessen, wat weer gunstig is voor het milieu. Ook heet water of bruisend water behoort tot de mogelijkheden, wel zo handig!

Naast het feit dat het drinken van water gezond is, houdt het ook je vochtgehalte op peil en is het ook nog eens een stuk goedkoper dan het drinken van koffie of frisdrank.

Waterkoelers worden ook wel watercoolers of waterdispensers genoemd. Er bestaan verschillende soorten types waterkoelers. Zo heb je waterkoelers die werken met fleswater en je hebt waterkoelers die op de waterleiding zijn aangesloten. 

Leveranciers van waterkoelers bieden ook vaak de mogelijkheid aan om de waterkoelers te huren in plaats van aan te schaffen. Bij sommigen is zelfs een proefperiode bespreekbaar, zodat u kunt kijken of de waterkoeler u bevalt.

Er bestaan waterkoelers met flessen en waterkoelers die op het leidingwerk zijn aangesloten.

Waterkoelers aangesloten op waterleiding

Het grote voordeel van waterkoelers die op de waterleiding zijn aangesloten is dat u geen voorraad waterflessen hoeft te hebben. Er is meestal sprake van een gesloten systeem waardoor bacteriën niet kunnen groeien, wel zo hygiënisch!

Daarnaast bestaat de mogelijkheid op het tappen van heet water als ook het tappen van bruisend water.

Als nadeel kunnen we noemen dat de waterkoeler alleen op een plek in de buurt van de waterleiding kan staan zodat aansluiting mogelijk is.

De meest voorkomende modellen zijn staande waterkoelers, maar ook tafel modellen en zelfs inbouw waterkoelers behoren tot de mogelijkheden.

Flessenwaterkoelers

Een flessen waterkoeler kunt u plaatsen waar u maar wilt, wel zo handig. Het grote nadeel is echter dat u een voorraad flessen moet hebben en dat deze voorraad eens inzoveel tijd aangevuld moet worden (denk naast de kosten voor de flessen ook aan transportkosten en statiegeld).

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Onderhoud waterkoelers

Waterkoelers hebben wel te maken met onderhoud; minimaal 2x per jaar moeten ze worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Zo zorgt u ervoor dat de kwaliteit van het water goed blijft.

Bij leidingwaterkoelers moeten de filters elk half jaar vervangen worden, bij bronwaterkoelers zelfs om de 3 maanden.

Fors besparen op een waterkoeler door vergelijken van prijzen

Prijzen waterkoelers vergelijken

Wilt u weten wat de kosten van een waterkoeler zijn? U kunt hier heel eenvoudig  en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen, of het nu een waterkoeler op flessen of een waterkoeler aangesloten op de waterleiding betreft. Indien u nog niet exact weet welk type waterkoeler voor u geschikt is, kunt u op het formulier aangeven dat u graag advies wilt hebben.

Zo krijgt u een goed beeld wat een waterkoeler u zou gaan kosten en kunt u de offertes naast elkaar leggen en met elkaar vergelijken. Zo kunt de scherpste leverancier bij u uit de regio vinden!

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen