SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

Airconditioning

Koelen in de zomers, verwarmen in de winters. Airconditioning is onmisbaar op het kantoor. Maar welk bedrijf past het beste bij u?

Uit onderzoek is gebleken dat door te warme werkomstandigheden de concentratie en productiviteit met ruim 35% vermindert.

Alle soorten energiezuinige airco's

Informatie over airconditioning systemen

Denkt u na over de aankoop van een airconditioning? U kunt airco’s vergelijken door rekening te houden met een aantal verschillende functies en kenmerken. Ga uit van het werkingsprincipe en beoordeel het koelvermogen in BTU of Watt, om na te gaan welke machine u tegen een scherpe prijs voldoende koeling op zal leveren. Uiteraard kunt u airconditioning vergelijken voor bij u thuis, of kunt u hier bedrijfsmatig gebruik van maken. De fabrikanten geven over het algemeen aan tot welk oppervlakte u gebruik kunt maken van bepaalde koelapparaten, zodat u zelf kunt berekenen hoeveel u er nodig heeft.

Airco’s vergelijken

U kunt een airco vergelijken door goed te kijken naar de uitvoering. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een mobiele airco? Er is dan sprake van airconditioning op basis van een binnenunit, die de warme lucht met een slang naar buiten zal blazen. U kunt aan de andere kant gebruik maken van een split unit airco, waarbij er sprake is van een of meerdere binnenunit(s) en daarnaast één buitenunit. Het nadeel hiervan is dat u deze niet kunt verrijden, waardoor deze een vaste plaats in huis of in het pand zal hebben.

Functies van de airconditioning vergelijken

U kunt een airco gebruiken om de ruimte te koelen op het moment dat de temperatuur oploopt, maar wist u dat er daarnaast een aantal andere functies beschikbaar zijn? U kunt bijvoorbeeld denken aan het ontvochtigen van de kamer, door de lucht droger te maken. Daarnaast kunnen de meeste airco’s ook ventileren, waarmee u ervoor zorgt dat er doorlopend voldoende frisse lucht aanwezig. In bepaalde gevallen is het zelfs mogelijk om met de airco te verwarmen, door het koelproces om te draaien. U kunt de airconditioning vergelijken door goed naar de verschillende functies te kijken en na te gaan wat u nodig heeft.

Inclusief montage en garantie

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Zeer scherp geprijsd

Koelvermogen airco vergelijken

Het koelvermogen van airco’s kunt u vergelijken door te kijken naar BTU of Watt. BTU staat voor British Thermal Unit, een term die u vooral bij professionele airco’s veel tegen zal komen. Het gaat om een eenheid die de hoeveelheid warmte aangeeft, die nodig is om 1 pound (450 gram) 1 graad Fahrenheit (0,56 graden Celsius) te doen stijgen. U kunt aan de andere kant ook kijken naar het aantal Watt van een airco. 1 Watt aan vermogen is gelijk aan 3,4121 BTU. Gemiddeld genomen heeft u zo’n 30 – 40 Watt aan vermogen per kubieke meter ruimte nodig. Het koelvermogen van een airco drukken we uit in BTU per uur. Vergelijk de verschillende airco’s door na te gaan hoeveel kubieke ruimte u wilt koelen of verwarmen en daar de geschikte koeling bij te zoeken.

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen