SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

Websites

Bespaar fors op het ontwikkelen van een website door websiteontwikkelaars met elkaar te vergelijken.

Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot soms wel 45%!

Informatie over websites

Wilt u een website laten maken tegen een scherpe prijs, terwijl u toch kunt rekenen op een mooi design en een website die werkt op basis van de meest recente technieken? U kunt een website maken met een CMS, een Content Management Systeem, om deze zelf te kunnen beheren. Zelfs zonder technische kennis is het mogelijk om artikelen te plaatsen, wijzigingen aan te brengen of bijvoorbeeld een afbeelding toe te voegen. U kunt website-ontwikkeling vergelijken door onder andere goed te kijken naar de elementen van de website die u kunt verwachten, naast natuurlijk de mogelijkheden op het gebied van design.

Wilt u een website of webshop laten ontwikkelen?

Offertes website maken

Vraag in ieder geval altijd meerdere offertes aan voor uw website-ontwikkeling. U doet dit eenvoudig online. Specialisten uit de omgeving zullen u een offerte aanbieden, of contact met u opnemen. Het is mogelijk het contact zoveel mogelijk online plaats te laten vinden, maar het vergelijken van website-bouwers lukt veelal het best na persoonlijk contact met een bureau uit de buurt. Spreek er over uw wensen en voorkeuren en laat hen aangeven wat er mogelijk is. U kunt op die manier website-ontwikkeling vergelijken en rekenen op een stijlvolle website die voldoet aan de huidige standaarden, zodat u uw bezoekers optimaal kunt ontvangen.

Website en huisstijl

Denk bij website-ontwikkeling ook direct na over een offerte voor een huisstijl. Een website maakt vandaag de dag een groot deel uit van de totale uitstraling van een bedrijf en vormt zelfs het hart op het moment dat u een webshop heeft. Zorg er met een complete website binnen de huisstijl voor dat alles met elkaar in lijn is. U kunt de website-ontwikkeling vergelijken door ook goed te kijken naar het design en de huisstijl daarin direct mee te nemen, net als bijvoorbeeld het logo-ontwerp.

Of bijvoorbeeld een mobiele website of logo of banners?

Onderdelen van de website

Wilt u website-ontwikkeling vergelijken? Het is in ieder geval van belang om goed te kijken naar de onderdelen van de website. Is er sprake van een CMS om de website zelf te beheren, kunnen gebruikers gebruik maken van een gastenboek of een contactformulier en is er bijvoorbeeld een slider aanwezig met mooie grote foto’s op de homepage? Dit zijn enkele van de elementen die een website een mooi design geven en de functionaliteit bieden waar gebruikers vandaag de dag naar op zoek zijn. Wat dat betreft is het verstandig om website-ontwikkeling te vergelijken en goed te kijken naar wat u kunt verwachten voor het bedrag dat u betaalt.

Of wellicht Social Media Campagnes?

Website maken vergelijken

Wilt u een website maken vergelijken? Probeer dan ook goed na te gaan hoe de communicatie zal verlopen. Kunt u een proef of concept verwachten op basis van uw eerste wensen en voorkeuren en is er sprake van een korte communicatielijn? Dit helpt om snel voortgang te boeken, waardoor de website-ontwikkeling uiteindelijk soepel zal verlopen. Vraag altijd om referenties van eerdere websites, zodat u zelf kunt beoordelen wat er mogelijk is. Met name op het gebied van design hebben ontwikkelaars vaak een bepaalde “stijl”, waarvan het van belang is dat deze u aanspreekt.

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen