SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

Schilders

Twijfelt u nog of u zelf gaat schilderen of dat u het schilderwerk gaat uitbesteden? Vraag meerdere offertes voor uw schilderwerk aan, zodat u exact weet waar u aan toe bent.  Vergelijken = besparen!

zowel voor een binnenschilder als een buitenschilder kunt u bij ons terecht.

Alle soorten voorbereidend werk

Informatie over schilders en schilderwerk

Wilt u offertes voor schilderwerk vergelijken? Geef dan in ieder geval aan of het om schilderwerk voor binnen of voor buiten gaat. Verf voor buiten moet aan andere eisen voldoen dan aan verf voor binnen.

Houd er rekening mee dat het mogelijk is om te onderhandelen over de prijs, mits u het redelijk houdt.

Combineer de werkzaamheden bijvoorbeeld met uw buren, zodat u de schilder een grotere opdracht aan kunt bieden, in ruil voor een scherper tarief.

Schilderwerk voor binnen

Wilt u schilderwerk voor binnen uit laten voeren? U kunt online eenvoudig 1 – 6 offertes aanvragen en deze met elkaar vergelijken. Een schilder kost per uur ongeveer € 35,- of vraagt € 30,- per vierkante meter. Het aanbrengen van sauswerk kost in de meeste gevallen € 10,- per vierkante meter, omdat dit relatief eenvoudig is. Het gaat dan om het schilderen van twee lagen.

Wilt u de muur of het plafond laten voorbehandelen, bijvoorbeeld om een hechtlaag aan te laten brengen? Houd er dan rekening mee dat de kosten verder op zullen lopen. U zal dit terugzien in de offertes die de schilders voor het schilderwerk uitbrengen, zodat u daar een goed beeld van krijgt.

Spuitwerk vormt een voordelige vorm van schilderwerk, omdat de schilder hier weinig tijd voor nodig heeft. U kunt al spuitwerk aan laten brengen vanaf € 6,- per vierkante meter, afhankelijk van de muren of het balkon waar het om gaat.

Wilt u gebruik maken van een hoogwaardig materiaal, of vindt u het vooral van belang dat er een strakke kleur op de muur ontstaat?

Vraag 1 – 6 offertes aan voor het schilderwerk voor binnen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt de offertes voor het schilderwerk vergelijken door goed te kijken naar de prijs en daarnaast de kwaliteit van de materialen mee te nemen.

Schilderwerk voor buiten

Wilt u aan de andere kant schilderwerk voor buiten uit laten voeren? Het schilderwerk voor een appartement kost zo’n              € 1.000,- voor een tussenwoning betaalt u ca. € 1.500,- een hoekwoning of 2-onder-1 kap kost doorgaans € 3.000,-  en een vrijstaande woning is met € 6.000,- het duurst.

Houd er rekening mee dat de offertes voor het schilderwerk voor buiten duurder uit kunnen vallen op het moment dat de oude verf eerst verwijderd dient te worden. Dient het schilderwerk volledig vervangen te worden? Dat is een stuk duurder dan het opnieuw laten schilderen van de woning.

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Schuren, afkitten, afbranden, herstelwerk behoort ook tot de werkzaamheden van de schilder

BTW-verlaging bij schilderswerkzaamheden

Voor schilderswerkzaamheden geldt een apart laag btw tarief van 9% in plaats van 21%; een forse besparing van maar liefst 12%. Deze regeling is permanent en geldt niet alleen op de arbeidskosten maar ook op het materiaal.

Maak er gebruik van!

Zowel traditioneel als spuitschilderwerk

Subsidie- en financieringsmogelijkheden

BTW-verlaging bij schilderen, stukadoren en behangen

Het schilderen, stukadoren en behangen van woningen die ouder zijn dan 2 jaar vallen onder het 9% btw tarief. Dat betekent dat u niet 21% btw betaalt over de arbeidskosten,  maar slechts 9% btw, een besparing c.q. verkapte subsidie van 12%! De regeling heeft (vooralsnog) een onbepaalde looptijd.

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen