SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

asbestinventarisatie

Heeft u een woning van voor 1993? Dan  is de kans groot dat er asbest is verwerkt in uw woning, bijvoorbeeld in bouw- of isolatiematerialen.

ASBEST VERWIJDEREN MAG ALLEEN NADAT EEN ASBESTINVENTARISATIE IS OPGESTELD

Verwijderen van asbest golfplaten

Informatie over asbestinventarisatie

Heeft u een woning van voor 1993? Dan is de kans groot dat asbest is verwerkt in uw woning, bijvoorbeeld in bouw- of isolatiematerialen of wellicht in uw inrichting zoals ondervloerbedekking of zeil. Per 2024 is elke eigenaar verplicht om aanwezig asbest te laten saneren, maar indien u gaat verbouwen of vanwege gezondheidsredenen is het hoe dan ook verstandig om asbest te laten verwijderen.

Vooraleer u asbest mag laten verwijderen dient er een zogenaamd asbestinventarisatierapport te worden opgesteld. Gecertificeerde vakmensen onderzoeken uw woning of bedrijfspand volgens geldende regels en maken daarvan een rapport op.

Asbestinventarisatierapport

De asbestinventarisatie kan verschillende vormen aannemen. Indien u wilt zorgen voor een eerste inspectie zal u dat over het algemeen een paar honderd euro kosten. De specialist gaat bij u op zoek naar onderdelen van de woning die wellicht asbest kunnen bevatten. Het gaat bijvoorbeeld om asbestcementplaten, maar ook vinyl of zeil en bepaalde tegels die we vanuit het verleden wel in keukens en badkamers tegenkomen. U kunt te maken hebben met zowel hechtgebonden als niet-hechtgebonden asbest, op basis waarvan er eventueel een nadere asbestinventarisatie nodig is en u opnieuw offertes aan kunt vragen om de kosten in de hand te houden.

Grondige inspectie

Indien de eerste asbestinventarisatie punten van twijfel oplevert of inderdaad uitwijst dat er asbest aanwezig is in een deel van de woning dat u wilt slopen of verbouwen, dient u veelal een tweede inspectie uit te laten voeren.

De kans bestaat dat er sloopwerkzaamheden plaats dienen te vinden, om het asbest op een goede manier af te kunnen voeren. U kunt offertes voor asbestinventarisatie en -sanering vergelijken, om na te gaan wat dit u zal kosten en hoe de verschillende specialisten uit de omgeving u daarmee van dienst kunnen zijn.

Asbest komt voor in veel materialen

Soorten asbest in woningen

Woont u in een woning waar tussen 1963 en 1982 vinyl of zeil is aangelegd? Dan is de kans groot dat dit asbest bevat en dat u daarmee geconfronteerd zal worden tijdens een asbestinventarisatie.

Indien het gaat om een lichtgrijze of lichtgroene onderlaag van het zeil of vinyl en dit eruit ziet als karton is de kans groot dat er tijdens een asbestinventarisatie asbest aan het licht zal komen.

Het is van belang om dit te laten verwijderen, door een bedrijf dat daar een certificering voor heeft. Daarnaast maakte men in het verleden veel gebruik van betoncementplaten met asbest, vanwege de gunstige eigenschappen van de asbestvezel.

Saneren van asbest

Asbestinventarisatie en sanering

Vraag meerdere offertes aan voor asbestinventarisatie en vergelijk deze met elkaar, om een goed beeld te krijgen van de kosten waar u rekening mee dient te houden. Vervolgens kunt u eventueel overgaan tot de sanering van het asbest. Ga niet automatisch in zee met het bedrijf dat de asbestinventarisatie voor u heeft uitgevoerd. Het is in plaats daarvan beter om een offerte voor de asbestsanering aan te vragen, opnieuw bij 1 – 6 bedrijven uit de omgeving. Op die manier kunt u de offertes voor asbestinventarisatie en de sanering goed vergelijken, zodat u een scherpe prijs betaalt voor een werkzaamheden van uitstekende kwaliteit.

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

1 Uw wensen
2 Details project
3 Offertes
Subsidies en financiering

Bij uw offerte-aanvraag zullen onze partners automatisch de meest recente subsidie- en financieringsmogelijkheden voor u in kaart brengen

Soort offertes
Wat voor soort offertes wenst u te ontvangen?Let op: voor een offerte voor asbest verwijderen heeft u ook een asbestinventarisatierapport nodig
Details van het project
Plaats van het asbestMeerdere keuzes mogelijk
Soort objectMeerdere keuzes mogelijk
Uw gegevens
Aanhef

Gratis & Vrijblijvend

keyboard_arrow_leftVORIGE
VOLGENDEkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Nieuw: SUBSIDIE VERWIJDEREN ASBESTDAKEN

Naam subsidieregeling  Subsidieregeling verwijderen asbestdaken
Voor wie Particuliere eigenaren van een woning
Omschrijving   Bij deze subsidie worden bedragen verstrekt per m2 geïsoleerd oppervlakte.
Looptijd 1 januari 2016 tm 31 december 2019
Werkzaamheden

Het betreft een subsidie voor het verwijderen van een asbestdak van minimaal 35 m2 grootte.

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

  • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
  • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
  • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
  1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
  2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
  3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
  4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
  5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
  6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen