SNELGRATISVERGELIJKEN.NL

Woningisolatie

Door het isoleren van uw woning bent u veel minder kwijt aan energiekosten en wordt uw woning meer waard. Daarnaast is uw woning veel behaaglijker.

20% subsidie op woningisolatie in 2020. Profiteer daarvan!

Een warme isolatielaag zorgt voor een warme bovenwoning.

Informatie over kruipruimtes isoleren

Wilt u kruipruimte isolatie vergelijken, of hier een offerte voor aanvragen? Let in de offerte dan op een aantal verschillende elementen, zoals de tijd die men nodig zal hebben om de kruipruimte isolatie aan te brengen. Kijk ook goed naar bijvoorbeeld de kierafdichting, het is immers van belang dat er geen naden overblijven, aangezien die de isolatiewaarde kunnen drukken.

Vloer of kruipruimte

Verder is het bij het vergelijken van kruipruimte isolatie allereerst van belang om goed na te denken over een isolatie van de kruipruimte, of van de rest van de vloer. Is de kruipruimte erg krap? Dan is het wellicht niet mogelijk om er isolatie in aan te brengen. Ook in het geval van een variërende stand van het grondwater is het niet zomaar mogelijk om gebruik te maken van de reguliere isolatiematerialen. Houd hier goed rekening mee, om een offerte voor kruipruimte isolatie te kunnen beoordelen.

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

 • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
 • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
 • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
 • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
 • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
 • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING

LET OP: SUBSIDIEREGELING GELDT ALLEEN INDIEN 2 ISOLATIEMAATREGELEN WORDEN GENOMEN.

Een laag van thermische chips vormt een isolerende deken over de koude en vochtige vloer van de kruipruimte.

Warmte isolatie

Heeft u meerdere offertes voor kruipruimte isolatie ontvangen? Dan kunt u de kruipruimte isolatie vergelijken, door bijvoorbeeld te kijken naar de warmte-isolatie waar u op kunt rekenen. De score op dit gebied geeft aan hoe de verhouding ligt tussen de kosten van de vloerisolatie en de opbrengst aan warmte isolatie. Des te beter deze verhouding is, des te beter de offerte en des te aantrekkelijker om met deze specialist in zee te gaan

Met als resultaat dat uw gehele woning warmer, droger en behaaglijker wordt.

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

1 Step 1
Via onderstaand formulier kunt u volledig gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij isolatiebedrijven. U kunt voor verschillende soorten isolatiewerken offertes aanvragen. Binnen hooguit 48 uur ontvangt u verschillende offertes van isolatiebedrijven (veelal uit uw eigen regio) en kunt u deze vergelijken.
Van welke landelijke subsidieregelingen wilt u gebruik maken:
Gewenste isolatiewerkzaamheden
Dakisolatie?
Welke type dakisolatie wenst u?
Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
Dubbel glas isolatie?
Type woning
Welke type glas wenst u?
Aantal ruiten:
Uw kozijn(en)
Energiezuinige kunststof kozijnen?
Gewenste producten
Aantal:
Kruipruimte- of vloerisolatie?
Van welk materiaal is de begane grond vloer gemaakt?
Is de kruipruimte toegankelijk?
Naar wat voor isolatie methode gaat uw voorkeur uit?(meerdere keuzes mogelijk)
Spouwmuurisolatie?
Soort woning
Zonnepanelen?
Soort dak
Schatting jaarlijks elektriciteitsverbruik
Uw contactgegevens
Particuliere of zakelijke aanvraag?
Aanhef

Attentie: alleen volledige aanvragen met correcte gegevens worden in behandeling genomen.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Vochtbestrijding

Kijk ook goed naar de prestaties op het gebied van vochtbestrijding. Het is bij kruipruimte isolatie interessant om er hiermee voor te zorgen dat u geen last heeft van grondwater, dat in de vorm van vocht probeert door te dringen in de vloer of in de gevels van de woning. Indien bijvoorbeeld de gevels vochtig of zelfs nat worden gaat dat ten koste van de isolatiewaarde, waardoor u uiteindelijk alsnog veel energie verbruikt om het warm te krijgen in de woning.

Brandveiligheid

Let uiteraard ook goed op de brandveiligheid. Alle soorten isolatiematerialen voor kruipruimte isolatie waar we in Nederland mee werken zijn brandveilig, maar er bestaan op dit gebied natuurlijk wel degelijk verschillen. Vraag de specialist naar de mate van brandveiligheid en houd daar rekening mee op het moment dat u een keuze wilt maken uit de verschillende offertes voor kruipruimte isolatie die u heeft ontvangen. U voorkomt op die manier onveilige situaties.

Duurzaamheid

Tenslotte is het met het oog op kruipruimte isolatie verstandig om navraag te doen met betrekking tot de duurzaamheid van de materialen waar u gebruik van zal maken. Goede kruipruimte isolatie dient een leven lang mee te gaan, al geldt dit helaas niet voor ieder materiaal waar u gebruik van kunt maken. Vraag de specialist om een indicatie van de levensduur waar u op kunt rekenen. U kunt op die manier de offertes voor kruipruimte isolatie vergelijken en een beeld krijgen van de economisch meest interessante optie. Het is wat dat betreft de moeite waard om online meerdere offertes aan te vragen en deze uiteindelijk te vergelijken, voordat u de kruipruimte isolatie aan laat brengen door een van de specialisten uit de omgeving.

 

Subsidie- en financieringsmogelijkheden

Dakisolatie

DE MEESTE WARMTE GAAT VERLOREN DOOR DAK

Woningen van voor 1980 zijn niet energiezuinig en luchtdicht gebouwd en vooral via de niet-geïsoleerde pannendaken verdwijnt veel warmte. Maar liefst 25% tot 30% van de warmte in de woning gaat door het dak verloren via de niet-geïsoleerde bovenste verdieping.

Door het na-isoleren van het dak en/of bovenverdieping kan dit verlies voorkomen worden en bespaart u gemiddeld maar liefst € 450,- tot € 550,- per jaar. Dat maakt dakisolatie samen met spouwmuurisolatie de meest rendabele na- isolatiemethode!

Naast de duidelijke energiebesparing vermindert ook geluidsoverlast en wordt het wooncomfort in zijn algemeenheid sterk verbeterd door het isoleren van het dak.

Energiebespaarlening

Met de gunstige Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds kunt u energiebesparende maatregelen voor uw woning financieren. Meer wooncomfort, lagere energielasten, waardebehoud– of vermeerdering van uw woning en u draagt een steentje bij aan het milieu.

BTW-verlaging bij woningisolatie

Deze regeling houdt concreet in dat u geen 21 % btw betaalt over de verrichte werkzaamheden inclusief materialen, maar slechts 9 %: een besparing van 12 % dus. Het betreft het aanbrengen van energiebesparend isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken van woningen ouder dan 2 jaar. Werkzaamheden betreffen onder meer bodemisolatie,  dubbel glas/isolatieglas, gevelisolatie, kruipruimte isolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie.  De regeling heeft een onbepaalde looptijd.

Energiebespaarlening

Met de gunstige Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds kunt u energiebesparende maatregelen voor uw woning financieren. Meer wooncomfort, lagere energielasten, waardebehoud– of vermeerdering van uw woning en u draagt een steentje bij aan het milieu.

Meer informatie over snelgratisvergelijken.nl

Hieronder vindt u meer informatie over de werking van Snelgratisvergelijken.nl 

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

HOE WERKT HET VERGELIJKEN?

Zoals u ziet bieden wij meerdere producten en diensten aan via deze website. Per product of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

VERGELIJKEN = BESPAREN

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en producten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk op de hoofdpagina aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Aanvragen is volledig gratis en zonder enig risico

Voor bijna elk project of klus kunt u offertes aanvragen

Landelijke dekking van specialisten

DEKKING IN HEEL NEDERLAND, SPECIALISTEN IN ELKE REGIO

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio. Voor elk product in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en voor u zonder enige verplichting.”

“Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat bij bijvoorbeeld schilders en verhuisbedrijven tot wel 100% prijsverschil tussen offertes kan voorkomen.”

“De Consumentenbond adviseert dan ook om minstens 3 offertes aan te vragen en te vergelijken”

“Via Snelgratisvergelijken.nl (reeds actief sinds 2009) kunt u met 1 formulier bij maximaal 6 bedrijven een offerte aanvragen”

“Binnen maximaal enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvende offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken”

“Vul daarom het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Het kost slechts 2 minuten van uw tijd, maar kan u veel geld besparen”

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende) offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!
 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio.
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen).
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken.
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie).
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting!

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

snelgratisvergelijken.nl

Simpel geld besparen door offertes te vergelijken

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Snel gratis vergelijken en besparen